فلت وايت
فلت وايت (flat white) يكي ديگر از مشتقات قهوه اسپرسو ميباشد. همانطور كه ميدانيد تعداد زيادي از قهوههاي موجود در كافيشاپها از اسپرسو به عنوان قهوه پايه استفاده ميكنند. به طور كلي تنوع موجود در انواع قهوه ناشي از روش دمآوري قهوه و تركيباتي است كه به قهوه اضافه ميشود. در باقي موارد مانند نوع قهوه و يا دانه قهوه همهي انواع نوشيدني قهوه مشابه ميباشند و از دانههاي عربيكا يا روبوستا تهيه ميشوند.
فلت وايت بسيار شبيه به كافه لاته ميباشد به طوري كه خيليها اين دو را باهم اشتباه ميگيرند. اصليترين تفاوت بين اين دو قهوه در فوم شير ميباشد. در فلت وايت خبري از فوم شير نيست و تنها شير و اسپرسو وجود دارد. به زبان ساده ميتوان گفت فلت وايت نوشيدني است كه از تركيب اسپرسو به همراه شير و بدون فوم شير تهيه ميشود.
مواد لازم براي تهيه فلت وايت
• يك فنجان استاندارد اسپرسو
• 66 ميليليتر شير ميكرو فوم
• يك فنجان با حجم 150 ميليليت
براي اطلاعات بيشتر در مورد فلت وايت لينك زير كليك كنيد:
https://khoshkala.com/po/1156/-what-is-flat-white-and-how-to-prepare-fat-white
بيش از 2000 محصول مختلف از معتبرترين برندهاي قهوهي داخلي در خوش كالا جمعآوري گرديده، تا پاسخگوي ذائقههاي مختلف شما عزيزان باشد. ميتوانيد انواع مختلف قهوهها را با يكديگر مقايسه نماييد و بهترين قهوه مطابق با سليقهتان را خريداري نماييد. همچنين در صورت نياز ميتوانيد از مشاورهي كارشناسان ما نيز بهرهمند شويد.
ساير مطالب مرتبط در سايت خوش كالا:
فلت وايت چيست |بهترين قهوه براي لاغري
قهوه جوش موكا | طبع قهوه
قهوه دمي
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۵ خرداد ۱۴۰۱ساعت:
۰۶:۴۳:۵۹ توسط:khoshkala موضوع:
دنياي آشپزي خيلي گسترده و جذاب است. هر چيزي درباره آن ياد بگيريد باز هم نكته و موضوعي ديگر باقي ميماند. در اين مقاله ميخواهيم از سيروپ برايتان بگوييم. سيروپ چيست و چه كاربردهايي در آشپزي دارد، اين مقاله را از دست ندهيد.
سيروپ چيست
سيروپ ياسيروپ شكر، شكل مايع شكر است. از اين ماده براي درستكردن انواع نوشيدنيها، چاي و قهوه، ليموناد و… استفاده ميشود. بهخاطر اينكه سيروپ حالت مايع دارد، خيلي راحت با نوشيدنيهاي سرد مخلوط ميشود و آنها را شيرين ميكند. اين مايع فقط در شيرينكردن مايعات نقش ندارد، امكان استفاده از آن براي شيرينكردن موادغذايي مختلف مانند شيرينيها يا ميوهها هم وجود دارد. مثلا از سيروپ براي روي كيكها استفاده ميشود و آن را روي انواع كيك بهعنوان تزئين يا شيريني اضافي ميريزند. سيروپها را ميتوانيد در طعمها و مدلهاي مختلف از فروشگاهها خريداري كنيد.
سيروپ طعمدار چيست؟
براي طعمداركردن سيروپ ميتوانيد يك يا دو ماده طعمدار را در هنگام جوشيدن آب و شكر يا زماني كه مخلوط در حال سردشدن است به آنها اضافه كنيد. اگر مادهاي كه براي طعمداركردن به سيروپ اضافه ميكنيد، جامد باشد، بايد سيروپ را صاف كنيد تا ذرات جامد موجود در آن از بين برود. وانيل، زنجبيل، نعنا، دارچين وليمو از طعمهاي معروفي هستند كه به سيروپها اضافه ميشوند. از سيروپهاي طعمدار در كافهها براي خوشمزهتركردن قهوه و نوشيدنيهاي ديگر زياد استفاده ميكنند. اضافهكردن آنها روي بستني، پنكيك و شيرينيها و حتي ميوههاي مختلف هم ايده خوبي است.
براي اطلاعات بيشتر در مورد كاربردهاي مختلف سيروپ لينك زير كليك كنيد:
https://khoshkala.com/po/1146/what-is-a-syrup-
كاربردهاي مختلف سيروپ چيست؟
اگر ميخواهيد كه سيروپي ساده درست كنيد، فقط و فقط به آب و شكر نياز داريد. اما ميتوانيد ابتكارعمل را بهدست بگيريد و به آن موادي مانند دارچين، اكاليپتوس و… اضافه كنيد. سيروپها در قهوه و نوشيدنيهاي گياهي مختلف بسيار خوشطعم و كاربردي ميشوند. ميتوانيد آنها را به آيستي يا چاييخ هم اضافه كنيد. بعضي از افراد براي شيرينكردن قهوهشان به سراغ سيروپها ميروند. اندكي سيروپ در چاي يا قهوه دم صبح ميتواند انرژي لازم براي فعاليت را در اختيارتان قرار بدهد. كاربرد سيروپ چيست
خوردن پنكيك صبحانه با سيروپ هم ايده بسيار خوبي است. ميوههاي تازه يا كيكها هم در كنار سيروپها تركيب فوقالعادهاي ميشوند. بهسادگي با درستكردن سيروپها و اضافهكردنشان به دسرها و ميوههاي مختلف ميتوانيد عصرانه، صبحانه و ميانوعدههاي خوشمزه درست كنيد.
سيروپ به مايعي گفته ميشود كه در اثر جوشاندن شكر زياد در آب به دست ميآيد، چسبناك و غليظ ميباشد. به نوعي سيروپ، همان شربت يا شهد ميباشد. بيش از 2000 محصول مختلف از معتبرترين برندهاي قهوهي داخلي در خوشكالا جمعآوري گرديده، تا پاسخگوي ذائقههاي مختلف شما عزيزان باشد. ميتوانيد انواع مختلف قهوهها را با يكديگر مقايسه نماييد و بهترين قهوه مطابق با سليقهتان را خريداري نماييد. همچنين در صورت نياز ميتوانيد از مشاورهي كارشناسان ما نيز بهرهمند شويد.
مقاله ها مرتبط سايت خوش كالا:
قهوه از چي درست ميشه | هات چاكلت چيست
چرا كنار قهوه اب ميزارن | دالگونا چيست
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۵ خرداد ۱۴۰۱ساعت:
۰۶:۳۶:۴۱ توسط:khoshkala موضوع:
دوره آموزش باريستا يك تجربه تئوري و عملي جذاب است براي ورود به دنياي بي انتهاي قهوه و كافه. باريستا (Barista) كسي است كه تخصص و مهارت اصلي او آماده كردن و سرو انواع قهوه ها ست. يك باريستا انواع قهوه ها را به خوبي ميشناسد و ميداند چگونه از تجهيزات و ابزار مختلف براي آماده كردن قهوه هاي استاندارد و حرفهاي استفاده كند. باريستا كيست
در دوره آموزش باريستا چه مهارت هايي ياد ميگيريد؟
دوره آموزش باريستا با هدف توسعه دانش و مهارت هاي فرد و ايجاد آمادگي در او براي كار كردن در كافه به عنوان يك باريستا، برگزار ميگردد.
براي باريستا شدن علاوه بر دانش تخصصي قهوه و نوشيدنيها، مهارت هاي عملي تهيه قهوه ها و نوشيدني ها را لازم داريد كه اين مستلزم شناخت و تمرين عملي با دستگاه ها و تجهيزات مختلف مرتبط با قهوه و نوشيدني ها ست. مانند: دستگاه آسياب قهوه (Grinder)، دستگاه اسپرسو (Espresso Machine)، تمپر (Tamper)، گجت هاي قهوه هاي دمي (فرنچ پرس، كمكس، سايفون، كلور و …) و …
سرفصل هاي استاندارد دوره آموزش باريستا
دوره آموزش باريستا
سرفصل هاي مربوط به دانش تخصصي قهوه و باريستايي
سرفصل هاي مربوط به بار گرم
سرفصل هاي مربوط به بار سرد
سرفصل هاي مربوط به اصول مهمانداري و مشتري مداري
مقاله ها مرتبط سايت خوش كالا:
فلت وايت
كاربرد سيروپ چيست
طرز استفاده از كپسول قهوه
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۵ خرداد ۱۴۰۱ساعت:
۰۶:۳۵:۲۶ توسط:khoshkala موضوع: