فوايد افزودن كره به قهوه
فوايد افزودن كره به قهوه
قهوه عالي است.كره بسيار خوب است.چربي هاي اشباع شده هم مفيد است.اما آيا تا به حال شنيده ايد كه كسي در فنجان قهوه خود كره بريزد آيا اين كار منفعتي دارد ؟ با اين حال هميشه اين سخن مهم را به خاطر بسپاريد كه همه چيز در تغذيه بستگي به مقدار و محتواي آن دارد فقط مقدار كمي از هر خوراكي سالم است و افراط در آن براي بدن مضر است
در اينجا با برخي از فايده هاي عجيب اضافه كردن كره البته به شرط آنكه شور نباشد ، به فنجان قهوه آشنا مي شويد.
1 – قرار دادن كره در قهوه باعث تنظيم ميزان كلسترول و كاهش چربي بدن مي شود و از بيماريهاي قلبي مي كاهد. علاوه بر اين كه اين كار منبع خوبي براي تامين و يتامين K محسوب مي شود.
۲ – بافت ملكولي وهورموني ايجاد مي كند و روغن هاي مفيد براي مغز را تامين مي كند و همچنين ضد التهاب است و مانع از ابتلا به بيماري هاي سخت و دشوار مي شود.
۳ – نوشيدن يك فنجان قهوه با كره در هر صبح باعث سوخت و ساز چربي ها در طول روز مي شود و براي افرادي كه با افزايش وزن دست به گريبان هستند، مفيد است.
۴ – كره به شما انرژي لازم در طول روز را مي بخشد و جايگزين خوبي براي كربوهيدراتها به شمار مي رود.
۵ – دو قاشق كره در يك فنجان قهوه باعث در هم آميخته شدن چربي قهوه با چربي كره مي شود و جايگزين مناسبي براي صبحانه است و به جسم شما در طول روز پويايي مي بخشد.
اطلاعات بيشتر:
براي اطلاعات بيشتر آيا قهوه كره براي سلامتي مفيد است
ساير محصولات مرتبط فروشگاه قهوه
قهوه اسپرسو | خريد قهوه اسپرسو
قهوه روبوستا | خريد قهوه روبوستا
برچسب: ،