سيروپ چيست
سيروپ چيست
در آشپزي، سيروپ به مايعاي گفته مي شود كه غليظ و چسبناك بوده و در اثر جوشاندن شكر زياد در آب تهيه مي شود. از سيروپ در شيريني پزي ها، به عنوان شيرين كننده در نوشيدني ها و نيز يه عنوان پوشاننده بر روي غذاها مثلا پنكيك ها، استفاده مي كنند. ممكن است اين سوال براي شما پيش آيد كه چرا از خود شكر استفاده نمي كنيم؟ بايد بدانيد كه دانه هاي شكر به راحتي درون مايعات سرد حل نمي شوند و از آنجايي كه اين شربت ها مايع هستند به راحتي درون مايعات ديگر حل شده و مايع يكدست و يكنواختي را به ما مي دهند، ضمن اينكه مي توان با طعم دار كردن و افزودن چاشني هاي ديگر انواع دلپذير و متنوعي از سيروپها را تهيه نمود.
سيروپ براي نوشيدني
انواع سيروپها براي طعم دادن در برخي از نوشيدنيها به كار ميروند . شكر معمولي به راحتي درون آب سرد حل نميشود بنابراين نميتوان آن را به راحتي درون نوشيدنيها استفاده كرد. سيروپها به دليل مايع بودن به راحتي با نوشيدنيهاي ديگر مخلوط شده و مورد استفاده قرار ميگيرند.
سيروپ هاي طعم دار
اين سيروپها از مخلوط شدن سيروپ ساده به اضافه برخي طعم دهندهها ساخته ميشوند. تعداد بسيار متعددي از طعم دهندهها را ميتوان براي اين منظور استفاده كرد. همچنين ميتوان اين طعم دهندهها و چاشنيها را براي به دست آمدن طعمي ديگر با يكديگر مخلوط كرد. به عنوان مثال گياهان ، چاشنيها و ادويهجات و… . سيروپهاي رايحهاي با اضافه كردن مقاديري آب مادهي خاصي به آن تهيه ميشود. اين گونه سيروپها بيشتر درون كافيشاپها و به خصوص در آمريكا براي ايجاد رايحههاي خاصي در قهوه استفاده ميشوند. سيروپهاي ساده را ميتوان براي شيرين نمودن دسرهايي مانند پنكك استفاده كرد.
كاربرد و موارد استفاده از سيروپ
همانطور كه گفتيم ، سيروپ ها كاربرد هاي زيادي در آشپزي و شيريني پزي دارند . اما يكي از مصارف عمده اين شربت ، در هنگام سرو قهوه است . از آنجا كه بسياري از افراد طعم تلخي قهوه را دوست ندارند ، از كافه من درخواست مي كنند تا مقداري از Syrop به شربت آن ها اضافه كند . لازم به ذكر است كه Syrop ها در طعم هاي مختلفي مورد استفاده قرار ميگيرند . براي مثال آلبالويي و نعنايي از جمله طعم هايي هستند كه مي توانيد از آن ها استفاده كنيد .
يكي از سوالاتي كه هميشه از ما پرسيده مي شود اين است كه چرا وقتي شكر هست ، از اين نوع شربت براي شيرين تر كردن طعم قهوه ها استفاده كنيم ؟! جواب كاملا مشخص است ! اگر دقت كرده باشيد ، شكر را نميتوان به طور كامل در قهوه حل كرد و هميشه مقداري از آن در ته ظرف باقي مي ماند . اما در مورد سيروپ ها اين چنين نيست و علاوه بر اين كه در قهوه به طور كامل حل مي شود و رسوب نمي كند ، طعم بسيار لذيذ تري به نوشيدني شما خواهد داد .
اطلاعات بيشتر فروش قهوه :
ساير محصولات مرتبط فروشگاه قهوه
خريد قهوه فرانسه |خريد قهوه ساز خانگي
قهوه بدون كافئين | پودر شستشو اسپرسو
خريد قهوه ساز | قهوه تك خاستگاه
خريد هات چاكلت | قهوه ساز دستي
خريد قهوه ترك | خريد قهوه فوري
خريد قهوه اسپرسو | خريد موكاپات
برچسب: ،